Skip to main content

De Feestdagen zijn hét moment om samen met vrienden en familie te genieten van lekker eten aan een mooi gedekte tafel.
Ook bij Pof pakken we uit! In december serveren we op reservering een speciaal 5-gangen Kerstdiner en tijdens de Kerstdagen kan je genieten van een feestelijke brunch.

Kerstdiner
Kom in de decembermaand genieten van een speciaal 5-gangen Kerstdiner van onze chef Stijn. Klik hier voor het menu.
Reserveren voor het Kerstdiner kan van woensdag t/m zondag tussen 6 tot 23 december. Lukt het reserveren niet of wil je met een grote groep komen? Stuur dan een mail naar info@pofamsterdam.nl en dan kijken we voor je of er plek is.

Kerstbrunch
Op Eerste en Tweede Kerstdag, maandag 25 en dinsdag 26 december, serveren wij een uitgebreide en feestelijke brunch op zijn Pof’s, voor volwassen 24,50 p.p. en voor kids 14,00 p.p. (3-12 jaar).
Je kan kiezen voor de ochtendshift om 10:00 uur of de middagshift om 12:30.
Reserveer hier voor de Kerstbrunch!

Wij lezen graag bij de reservering met hoeveel kids jullie komen en of we rekening moeten houden met dieetwensen en/of allergieën. Na het reserveren ontvang je een tikkie voor een aanbetaling. Let op, alleen na ontvangst van de betaling is je reservering bevestigd. Lukt het reserveren niet of wil je met een grote groep komen? Stuur dan een mail naar info@pofamsterdam.nl en dan kijken we voor je of er plek is.

Namens het hele Pof Team: Vrolijk Kerstfeest!