Groepen

Heb je iets te vieren en wil je dat doen op een bijzondere locatie met een uniek, duurzaam en lokaal verhaal? Kom dan een keer proeven wat Pof te bieden heeft. Als eerste, echte korte-keten restaurant werken wij vrijwel uitsluitend met producten uit onze directe omgeving en is alles wat wij serveren ambachtelijk en ‘huis-gemaakt’, ook alle drank. Daarbij hebben we als enige restaurant ter wereld alleen maar Nederlandse wijnen op de wijnkaart staan en daar zitten bijzondere pareltjes tussen. Pof is gevestigd midden in een prachtig stadslandbouw-project aan de rand van Amsterdam Noord waar kleinschalige voedselproducenten werken aan een duurzame toekomst op voedselgebied. Daarmee is een bezoek aan Pof ook gelijk een bezoek aan NoordOogst.

Mogelijkheden met een groep

Bij Pof kan van alles: dineren, borrelen, een netwerkbijeenkomst, presentatie of cultureel evenement. Ook verzorgen wij catering op locatie. Pof beschikt over het restaurant, een (deels overdekt) terras en een biertuin die afzonderlijk of als geheel gehuurd kunnen worden. Laat ons weten wat je wensen zijn via info@pofamsterdam.nl. We denken graag met je mee!

Afhankelijk van de aanvraag kan het zijn dat we werken met een omzetgarantie. Dit hangt af van de dag in de week, de tijd van de dag en het aantal personen van je groep. In de offerte wordt aangegeven of dit het geval is en wat de hoogte van de omzetgarantie zal zijn.

Voor groepen stellen we ambachtelijke menu’s samen voor lunch, borrel en diner die meeveranderen met de seizoenen. De menu’s zijn in de basis vegetarisch en er is individueel een vleessurplus bij te bestellen van Buitengewone Varkens. Wij kunnen uiteraard ook rekening houden met overige dieetwensen. Bekijk hieronder onze brochure om een beeld te krijgen van wat wij serveren en voor de prijzen.

Klik hier voor onze brochureClick here for our brochure
Klik hier voor onze algemene voorwaardenClick here for our terms and conditions

Bierproeverij

Altijd al eens willen weten hoe bier wordt gebrouwen? En dan ook nog eens in een echte biertuin je verdiepen in de verschillende smaken? Het kan allemaal bij onze buren van brouwerij Friekens die op de begane grond van ons gebouw een micro-brouwerij runnen. Hier wordt met passie en smaak uitgelegd wat je kunt doen met verschillende soorten hop, maar ook wat bijvoorbeeld de invloed is van muziek op het brouwproces. De biertuin is het hele jaar open, maar bij slecht weer verplaatsen we de proeverij naar binnen.

Rondleiding NoordOogst

Rondleiding over het terrein van stadslandbouwproject NoordOogst waarbij geschiedenis, doelstelling en de ondernemers worden uitgelicht. Goed te combineren met een aansluitende lunch, borrel of diner.