Skip to main content

Locatietheater The Promised Land op NoordOogst

Van 15 juni t/m zondag 2 juli is de locatievoorstelling The Promised Land van YoungGangsters te zien op het terrein van NoordOogst! 

YoungGangsters presenteert The Promised Land: een oldschool Western in outerspace, doorspekt met futuristische nostalgie voor alle Space Cowboys.

Nu de aarde opgebrand raakt, ligt gelukkig het universum aan onze voeten. Uit “one small step for mankind” volgt de verkenning van het intergalactische grondgebied. Een nieuwe start in het beloofde land.

De Space Cowboys van YoungGangsters belanden op een onbekende planeet. Naar oud gebruik kolonialiseren ze het ‘gevonden’ terrein en starten een nieuwe nederzetting. Maar helaas zijn zij niet de eerste bewoners. Van wie is de grond onder hun voeten nou eigenlijk? En zijn de supersonische wapens van de Space Cowboys opgewassen tegen de magische krachten van het plotseling opgedoken planetaire volkje?

The Promised Land gaat over de betekenis van land. Beleef de clash tussen de kapitalistische visie dat land commerciële waarde heeft en de spirituele benadering dat mens en land onlosmakelijk verbonden zijn.

“Hilarische voorstelling in de beste traditie van YoungGangsters” Parool

Data: donderdag 15 juni t/m zondag 2 juli
Aanvang: 20:00 uur

MEER INFO & TICKETS

Eet mee op NoordOogst voorafgaand aan de voorstelling

Voorafgaand aan de voorstelling (of na afloop op de voorstelling op zondag) serveert restaurant Pof een heerlijke vegetarische daghap met lokale producten van stadslandbouwproject NoordOogst. Je kunt hiervoor terecht bij de Groene Loods op het terrein van YoungGangsters bij NoordOogst. De bar en keuken zijn daar open van 17:00 tot 19:00 uur. Boek dit diner bij je kaartje!

Bij allergie of veganistische dieetwensen kan je dit van te voren aangeven door te mailen naar info@pofamsterdam.nl

De bar van YoungGangsters in GangstersParadise is open vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.