Skip to main content

Na het geweldige succes van het winterfeest op 12 februari, willen we jullie nu uitnodigen om samen met ons de lente te vieren. En dat gaat groots gebeuren!

Er is een uitgebreid programma voor jong en oud.
Voor de kleintjes start het feest om 13.15 uur met de fantastische theatervoorstelling “Bubbels en Schuim” van onze eigen theatermakers de Geoliede Chaoten. Daarna is het de beurt aan lokaal talent uit Noord om op te treden in de Groene Loods. Van muziek en dans tot poëzie en meer, het wordt een feest voor alle zintuigen.

En er is nog veel meer te doen! Bezoek de markt met lokale producten, laat de kinderen deelnemen aan knutselactiviteiten en ga op ontdekkingstocht met een van de diverse rondleidingen, zoals Wildplukken met Yola of Het voedselbos op NoordOogst met Marijke.

Op het veld is er een wisselend programma van smartlappen van Frans Doedel en RangPangCircus. En wanneer de avond valt, is het tijd om de voetjes van de vloer te gooien. Dj Klerezooi, Rubber en Bohemian Souldiers maken er een onvergetelijke avond van.

Lekker eten en drinken bij diverse kraampjes en ondernemers van Noordoogst zorgen ervoor dat je de hele dag vol energie blijft.

Gratis entree!
Wanneer: zaterdag 15 april 13:00-21:00
Waar: Meteorenweg 280, Amsterdam