Groepen zakelijk

Heb je iets te vieren en wil je dat doen op een bijzondere locatie met een uniek, duurzaam en lokaal verhaal? Kom dan een keer proeven wat Pof te bieden heeft. Als eerste, echte korte-keten restaurant werken wij vrijwel uitsluitend met producten uit onze directe omgeving en is alles wat wij serveren ambachtelijk en ‘huis-gemaakt’, ook alle drank. Daarbij hebben we als enige restaurant ter wereld alleen maar Nederlandse wijnen op de wijnkaart staan en daar zitten bijzondere pareltjes tussen. Pof is gevestigd midden in een prachtig stadslandbouw-project aan de rand van Amsterdam Noord waar kleinschalige voedselproducenten werken aan een duurzame toekomst op voedselgebied. Daarmee is een bezoek aan Pof ook gelijk een bezoek aan NoordOogst.

Bierproeverij

Altijd al eens willen weten hoe bier wordt gebrouwen? En dan ook nog eens in een echte biertuin je verdiepen in de verschillende smaken? Het kan allemaal bij onze buren van brouwerij Friekens die op de begane grond van ons gebouw een micro-brouwerij runnen. Hier wordt met passie en smaak uitgelegd wat je kunt doen met verschillende soorten hop, maar ook wat bijvoorbeeld de invloed is van muziek op het brouwproces. De biertuin is het hele jaar open, maar bij slecht weer verplaatsen we de proeverij naar binnen.

Wijnproeverij

De Nederlandse wijnhuizen waren nog niet zo lang geleden op de vingers van een hand te tellen. Maar daar is de laatste jaren verandering in gekomen. Er is sprake van een heuse inhaalslag bij de vele wijnboeren die in alle 12 provincies van ons land hun wijngaarden hebben liggen. Bij Pof houden wij van lokaal eten en drinken en daarom organiseren wij wijnproeverijen met uitsluitend Nederlandse wijnen. Vooraf krijgen jullie een rondleiding door de wijngaard van onze buren van NoChateau en tijdens de proeverij staan heerlijke hapjes uit onze keuken op tafel.

Rondleiding NoordOogst

Rondleiding over het terrein van stadslandbouwproject NoordOogst waarbij geschiedenis, doelstelling en de ondernemers worden uitgelicht. Goed te combineren met een aansluitende lunch, borrel of diner.

Groepsmenu

Op zoek naar een groene en bijzondere plek in Amsterdam Noord voor een borrel of diner? Of wil je met je team een leuk uitje organiseren? Speciaal voor groepen hebben we een heerlijk ambachtelijk menu samengesteld en zijn er volop mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Bekijk het groepsmenu hier